Testimonial


Sander Breugelmans, VP Transactions Officer Benelux, Prologis

« Wij doen een beroep op Peeters voor vastgoedrecht gerelateerde zaken in België. Recent nog hebben ze ons geadviseerd in een grote vastgoedtransactie: van de koopovereenkomst tot due diligence en uiteindelijke oplevering. Ook als we joint ventures aangaan in België kunnen we bij hen aankloppen, zowel voor strategisch advies als voor de praktische uitwerking van dossiers.

Peeters is een partner die ons goed begrijpt, vinden we. Wij zijn een Amerikaanse, beursgenoteerde speler. Wij hebben een specifieke kijk op bepaalde dingen. Bepaalde risico’s willen wij bijvoorbeeld liever niet aangaan, en daar behoeden zij ons ook voor. Ze denken actief mee na over oplossingen en we krijgen snel antwoord van hen als we met dringende problemen zitten.

Ingewikkelde litigation kan ik vrijwel integraal uitbesteden aan hen.  Zij verzorgen het project management en het overleg met de andere adviseurs. Ik weet dat ik het integrale dossier aan hen kan toevertrouwen en toch gerust slapen ’s nachts: dat is veel waard. »