Peeters Advocaten

Wij zijn een full service advocatenkantoor, gespecialiseerd in ondernemingsrecht.

Wij leggen ons voornamelijk toe op juridische dienstverlening voor ondernemingen, zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Onze cliënten zijn zowel beursgenoteerde vennootschappen als kleine en middelgrote ondernemingen, die actief zijn in een groot aantal economische en zakelijke sectoren over de hele wereld.

U kan rekenen op een ervaren team van specialisten dat voortdurend op de hoogte blijft over alle rechtsgebieden die te maken hebben met de dagelijkse werking van een onderneming.

We zijn ons ook proactief bewust van onze bedrijfsmaatschappelijke verantwoordelijkheid.

U mag op ons multidisciplinair team rekenen om uw problemen aan te pakken en samen met u steeds een stap voor te zijn.

Wij verlenen juridisch advies, en staan u graag bij voor het redigeren en onderhandelen van contracten, voor het opstarten en verder zetten van een bedrijf en wanneer u betrokken bent in een procedure.

U wordt hierbij probleemloos geholpen in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Russisch.

Ons veelzijdige cliënteel bestaat hoofdzakelijk uit nationaal en internationaal opererende ondernemingen, zowel beursgenoteerde ondernemingen als KMO’s.

Ons kantoor is lid bij meerdere internationale organisaties, namelijk de International Bar Association (IBA), l'Association Internationale des Jeunes Avocats (AIJA) en het European Employment Lawyer Association (EELA).

Pro bono verlenen we juridische diensten aan Make-a-Wish® Belgium-Vlaanderen. We zijn heel fier om een steentje te kunnen bijdragen aan deze schitterende organisatie.

U vindt ons kantoor dicht bij de Brusselse ring, ter hoogte van de wisselaar van Groot-Bijgaarden. U kunt ons met andere woorden gemakkelijk bereiken zowel vanuit Brussel, Vlaanderen als Wallonië.