Griet Verfaillie benoemd tot partner


Griet leidt de IP/IT & Handelsrechtelijke Praktijkgroep.  

Ze vervoegde ons advocatenkantoor in 2009 en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de adviesverlening aan nationale en internationale cliënten met betrekking tot intellectuele eigendomsrechten, IT-recht, marktpraktijken en distributie. 

Griet legt zich daarenboven specifiek toe op internet gerelateerde zaken en data protectie (privacy).

De Peeters Law IP/IT & Handelsrechtelijke Praktijkgroep heeft een ruime ervaring in het adviseren van cliënten over een breed scala van juridische vraagstukken met betrekking tot communicatie- en technologiewetgeving, het onderhandelen en opstellen van complexe overeenkomsten en de verdediging van cliënten in burgerlijke en arbitrageprocedures. 

Peeters Advocaten-Avocats is een full service advocatenkantoor, opgericht in 2009, dat gespecialiseerd is in ondernemingsrecht en juridische diensten aanbiedt aan nationale en internationale ondernemingen.

Onze cliënten zijn zowel beursgenoteerde vennootschappen als kleine en middelgrote ondernemingen, die actief zijn in een groot aantal economische en zakelijke sectoren over de hele wereld.

U kan vertrouwen op een ervaren team van specialisten dat voortdurend op de hoogte blijft in alle rechtsgebieden die te maken hebben met de dagelijkse werking van uw onderneming.

Daarbovenop hechten we veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

U kan rekenen op ons multidisciplinair team om uw problemen aan te pakken en samen met u steeds een stap voor te zijn.